• darkblurbg
    Zorgvuldig en persoonlijk
    bel: 0182-548291 of mail: info@geukestaxi.nl

Rolstoelvervoer bij Geukes Taxi

Een lichamelijk beperking wil natuurlijk niet zeggen dat u de hele dag thuis moet blijven. Daarom heeft Geukes Taxi speciale rolstoeltaxi’s in haar wagenpark en vervoert alle soorten en maten rolstoelen en scootmobielen. Dit vervoer geschiedt geheel in overeenstemming met de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (VVR) mits de rolstoel voldoet aan de wettelijke eisen. Voor een bezoek aan familie of vrienden, een dagje uit of een afspraak bij een medische instantie, kunt u als rolstoelgebruiker voor uw vervoer altijd bij Geukes Taxi terecht. 

De chauffeurs hebben een ruime ervaring op het gebied van rolstoelvervoer. Mede door de ervaren en behulpzame chauffeurs en de professioneel uitgeruste rolstoelvoertuigen maken wij de reis altijd zo veilig en comfortabel mogelijk. 

Als u zelf geen rolstoel tot uw beschikking heeft, kunt u gebruik maken van de rolstoel die in onze taxi aanwezig is. Neem contact met ons op voor de tarieven.

Desgewenst biedt Geukes Taxi vervoer per taxi of rolstoel op maat. Hiermee kunt naast het vervoeren van A naar B meer afspreken met ons, bijvoorbeeld het begeleiden naar een afdeling van een instelling of boodschappen doen. Op deze wijze besteden klanten bijvoorbeeld de zorg voor hun ouders uit, omdat zij niet altijd zelf in de gelegenheid zijn. In overleg bestaat de mogelijkheid om op rekening te rijden, waarbij de klant maandelijks een overzichtelijke gespecificeerde nota ontvangt.

Wij steunen:

Wij tanken bij De Baanderij

en steunen hiermee 

Stichting Proplan

Geukes Taxi BV is ook te vinden op www.taxibedrijf-info.nl.